Movon Travelmate The Compact stroller for travel

Movon Travelmate Compact Stroller

Ibubapa yang suka melancong wajib ada kereta sorong yang boleh dipercayai untuk anak mereka. Travel lebih mudah, senang dan kurangkan rasa penat untuk urus anak.Mengenai Movon Travelmate Stroller

Stroller Travelmate Movon adalah stroller yang paling kompak di Malaysia. Ia boleh dilipat menjadi ukuran yang sangat kecil, hanya 19 cm tebal. Ini menjadikannya sempurna untuk dibawa dalam bagasi kabin pesawat atau di dalam kereta. Stroller ini juga sangat ringan, hanya seberat 7 kg. Ini menjadikannya mudah untuk didorong dan dibawa ke mana-mana.

Stroller Travelmate Movon mempunyai banyak ciri yang menjadikannya stroller yang sempurna untuk perjalanan. Ia mempunyai tempat duduk yang boleh disesuaikan, kanopi yang boleh dikembangkan, dan tempat letak kaki yang boleh dilaraskan. Ini memastikan bahawa anak anda akan selesa sepanjang perjalanan. Stroller ini juga mempunyai roda yang besar dan tahan lasak, yang menjadikannya mudah untuk mendorong di atas permukaan yang tidak rata.
Testimoni

"Stroller Travelmate Movon adalah stroller yang paling kompak dan ringan yang pernah saya gunakan. Ia sangat mudah untuk dibawa dan didorong, dan anak saya sangat selesa di dalamnya. Saya sangat mengesyorkan stroller ini kepada mana-mana ibu bapa yang suka berjalan atau melancong." - Sarah, ibu kepada 1 anak

Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan stroller ini, boleh klik kat page 👉 Movon Stroller Travelmate untuk baca lebih detail dan jadual harga pakej.

atau klik butang dibawah untuk baca lebih lanjut terperinci dekat website ini.Postingan Terkait

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Formulir Kontak

Nama

E-mel *

Mesej *